Badmode 2013

Een week geleden is de lente begonnen, maar Nederland is nog steeds in de ban van het koude weer. Hoe raar het dan ook klinkt zijn de nieuwste collecties badmode van de verschillende merken al gepresenteert in het begin van dit jaar. Hoewel veel mensen zich nog niet in zwemkleding zien staan begint de zomer er langzamerhand toch aan te komen. Daarentegen kiezen mensen toch in deze koude periode ervoor om een weekje er tussen uit te gaan en kan nieuwe badkleding alsnog goed van pas komen.
In 2013 zullen vooral de kleuren blauw en rood op de stranden te bewonderen zijn. Verschillende kleurnuances en perspectieven van deze kleuren zullen ook in de collecties voorkomen. Daarnaast zullen ook diverse bloemen- en dierenprinten een trend in 2013 zijn. Opvallend is dat gevlochten schouderbandjes, riempjes/ritsjes of touwtjes als details zullen gaan dienen. Tunieken en strandjurken zullen het outfit afmaken. Wat opvalt is dat de focus wordt gelegd op het bovenlichaam. Hierdoor lijkt het alsof het middenrif, de heupen, smalller zijn. Tenslotte zullen strandtassen in de style van je badkleding een toegevoegde waarde zijn op je zomerse outfit.
Tegenwoordig valt het op dat steeds meer lingeriemerken naast lingerie ook met een badmode lijn op de markt komen. Doordat vrouwen ook steeds meer op willen vallen met hun badkleding zien lingeriemerken steeds meer kans hier op in te spelen. Doordat merken onderscheidend op de markt willen zijn kan er via meerdere kanalen op de doelgroep ingepeeld worden Het blijkt dat vrouwen ieder jaar minstens één nieuwe set badmode aanschaffen voor een zonvakantie. Dit kost natuurlijk ontzettend veel geld in deze economische malaise. Het is aan te raden om zo goed mogelijk naar de prijs/ kwaliteit verhouding te kijken door het vergelijken van bikini’s, badpakken of tankini’s.

Comments are closed.